NeoLithic ClaN
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

NeoLithic ClaN

Are You Good Enought?

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

De ce nu il suporti pe snk

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
SileNceR
Admin
SileNceR

Data de înscriere : 04/10/2008

De ce nu il suporti pe snk Empty
MesajSubiect: De ce nu il suporti pe snk   De ce nu il suporti pe snk Icon_minitimeSam Noi 01, 2008 8:52 pm

dane un motiv pt kre nu il suporti
Sus In jos
http://neolithic.omgforum.net
fan-snAk
Vizitator

MesajSubiect: Re: De ce nu il suporti pe snk   De ce nu il suporti pe snk Icon_minitimeSam Noi 01, 2008 9:33 pm

dE ce sa nul suportam? scratch e un player cu abilitati minunate :-) ..dar din cauza ratatilor kre il urasc a scazut in valoare;). Dar recunosc ca ma pis pe el si ca e un codat si jumatate...=> eu cel mai mare fan al lui ii dau la muie=))
Sus In jos
DARKKIS
Vizitator

MesajSubiect: haha=))   De ce nu il suporti pe snk Icon_minitimeDum Noi 02, 2008 12:52 pm

e un player cu abilitati speciale la cod:)) sa-l seteze bine =)) pT TOTI FANI sNk Acesta a fost prins cu codu in buzunar la cybercaffe aja ca DND intrebati pe cineva care stie despre ce sa intamplat Wink Wink
Sus In jos
snAke sN
Vizitator

MesajSubiect: Re: De ce nu il suporti pe snk   De ce nu il suporti pe snk Icon_minitimeDum Noi 02, 2008 1:39 pm

OMg silencer esty sefu mu sa imi moara rudele dk ety viu bagamias pula in mine sa imi bag sunt un ratat:(SileNceR sefu meu:X:X:XX te iubesc

ALT MOD DE ATI FACE RECLAMA LA FORUM NU AI ?Daca nu te ajut io ii las sa imi dea toti muie k sa ti faci reclama:X
Sus In jos
-tek-Narky

Data de înscriere : 11/10/2008

MesajSubiect: Re: De ce nu il suporti pe snk   De ce nu il suporti pe snk Icon_minitimeDum Noi 02, 2008 1:43 pm

Dal drq de codatu drq cica el e bun .......nu stie sa tina mouse in mana si el e bun lol! Copil facut din laba
Sus In jos
DARKKIS
Vizitator

MesajSubiect: LABAR   De ce nu il suporti pe snk Icon_minitimeDum Noi 02, 2008 1:52 pm

E prea labar....
Sus In jos
va dau m
Vizitator

MesajSubiect: Re: De ce nu il suporti pe snk   De ce nu il suporti pe snk Icon_minitimeDum Sept 13, 2009 6:05 pm

sa sugeti pula ca sNk nui codat miustii pulii mele
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De ce nu il suporti pe snk   De ce nu il suporti pe snk Icon_minitime

Sus In jos

De ce nu il suporti pe snk
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
NeoLithic ClaN :: Campania "Spargel pe sNk la muie" :: Anti sNk-
Mergi direct la: